Γάμος στη Βομβάη, Ινδία


Αν σας δωθεί ποτέ η δυνατότητα να παρευρεθείτε σε κάποιο γάμο στην Ινδία, θα είναι μία απο τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας.

Δείτε παρακάτω την δική μου, μοναδική και πολύχρωμη εμπειρία.

DAY 1:

Το αεροπλάνο μου, προσγειώθηκε απο Los Angeles-> Mumbai στις 04.00 τα ξημερώματα 31/12 μετά απο αλλαγή 4 πτήσεων.

Γιορτάσαμε την αλλαγή του έτους στο Asilo Rooftop του ξενοδοχείου St. Regis.

DAY 2:

Αφού ξυπνήσαμε , την επόμενη ημέρα ξεκινήσαμε την επίσκεψή μας στον πιό εμπορικό δρόμο της Βομβάης, στην Colaba Causeway.

Επισκεφθήκαμε για μεσημεριανό, το διάσημο για τη τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε το 2008, απο μία ομάδα οπλισμένων Πακιστανών τρομοκρατών - Cafe Leopold.

Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε κάποια μικρά μαγαζιά για να βρούν τα αγόρια της παρέας παραδοσιακά παππούτσια για να παρευρεθούμε στο γάμο την επόμενη ημέρα.

DAY 3:

Την επόμενη ημέρα, αφού ξυπνήσαμε, κατευθυνθήκαμε προς το Garware club house και στην τελετή της hennas όπου και σημαίνει την έναρξη των τελετών του γάμου!

Η νύφη αφού λάβει τα δώρα από γονείς και φίλους ετοιμάζεται κάνοντας τα παραδοσιακά τατουάζ με χενα στα χέρια της που απεικονίζουν το πρόσωπο της νύφης και του γαμπρού.

Στη συνέχεια οι φίλες της νύφης στολίζουν και αυτές τα χέρια τους με Henna Tattoo, και το πρώτο γλέντι ξεκινάει!

DAY 4:

Η ημέρα του γάμου έφτασε!

Αφού ξυπνήσαμε και κάναμε το μπάνιο μας, ξεκινήσαμε για το ξενοδοχείο όπου θα γινόταν ο γάμος!

Εκεί στο δωμάτιο μίας φίλης μας περίμεναν τα σάρι μας και 1 Ινδή να μας ντύσει.

Αφού ετοιμάστηκαμε κατεβήκαμε στον δεύτερο όροφο όπου μας περίμεναν τα αγόρια με τις Ινδικές τους ενδυμασίες και ξεκινήσαμε το μυστήριο του γάμου.

Η Nidhi , η νύφη κατέφτασε σαν πριγκίπισσα ντυμένη με ενα μπορντώ παραδοσιακό ένδυμα και στολισμένη με δεκάδες κοσμήματα.

Μέσα την περίμενε ο γαμπρός ντυμένος στα λευκά , με ενα ροζ τουρμπάνι στο κεφάλι. Αφού πήραν τις θέσεις τους, άρχισε το μυστήριο.

Μετά το μυστήριο του γάμου ακολούθησε ένας διώρος ύπνος και μετά ετοιμάστηκαμε για το πάρτυ του γάμου!

Η μέρα απαιτούσε δυτική ενδυμασία όποτε βάλαμε τα Καλα μας ρουχα και ξεκινήσαμε για το Neel -tote on the turf για το τέλος μιας πολύ όμορφης εμπειρίας.

#india #mumbai #travel #greek #Ινδία #Βομβάη #Γάμος

260 views

 The Islander

Made By: Danai Orfanaki

Contact: danaiorf@hotmail.com

Based: Crete , Greece  

  • Black Instagram Icon